Watertafel toevoegen aan een zwembad

Toevoegingen in je zwembad. Je kunt nu je zwembad aanpassen aan je eigen behoeften. Het is mogelijk om te genieten van een drankje of een hapje zonder dat je uit het zwembad hoeft te komen. Een bar of tafel is een welkome toevoeging van zwembaden bij mensen in de achtertuin. Je zult er jaren plezier van hebben, denk maar eens aan kinderen die nu in het zwembad aan een tafel kunnen spelen. Of bijvoorbeeld tijdens een zomerfeestje, als je jouw drankjes serveert aan je eigen zwembadbar. Ook recreatiebaden kunnen hun zwembad opvullen met waterspeeltoestellen, zoals een watertafel. Er zijn steeds meer opties beschikbaar.


Hoe is het allemaal begonnen?


De eerste bar in een zwembad is ontstaan in Nevada in de Verenigde Staten in het begin van de jaren vijftig van de vorige eeuw. Het is daar in de zomer erg heet en het leek een goed idee om klanten van hotels naar de verkoeling van een zwembad te lokken. Toen ontstond het idee om in Las Vegas gokken in een zwembad mogelijk te maken. Verschillende hotels lanceerden drijvende blackjack tafels in hun zwembaden als toeristische attractie. Al snel volgden er de drijvende tropische bars om klanten te vermaken die bij het zwembad hingen.


Steeds meer opties

De tafel en de krukken in het zwembad moeten in ondiepe ruimtes staan met 60 tot 80 centimeter water. Let erop dat de hoogte van de stoel comfortabel moet zijn om te zitten en de persoon moet gedeeltelijk onder water kunnen blijven. Maar niet alleen volwassenen kunnen genieten van de opties die er bestaan voor zwembaden. Ook worden er steeds meer waterspeeltoestellen ontwikkeld. Kinderen kunnen hier educatief spelen met elkaar. 

De mogelijkheden

Het hebben van accessoires in het zwembad creëert een luxe uitstraling. Het kan niet alleen in recreatiebaden worden toegepast, maar ook zijn er mogelijkheden voor als je thuis een zwembad hebt in de achtertuin. Samen met vrienden genieten van het spelen van de kinderen. Denk hierbij aan peuterglijbanen, speelhutten, etc. Dit is ook vaak terug te zien in spray parks. Spray parks zijn gevuld met enorm veel waterspeeltoestellen. Waterspeeltoestellen zijn altijd te vinden in diverse modellen en kleuren. Wil jij ook graag jouw zwembad opvrolijken met waterspeeltoestellen zoals watertafels? Er is genoeg keuze!

Bron: holidaytalk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *