Wat is er dit seizoen allemaal te doen in Nijmegen?

Ik ben net met mijn vriend verhuisd naar Nijmegen, we komen allebei uit Rotterdam dus het is heel wat anders. We zijn verhuisd omdat mijn vriend een baan daar aangeboden heeft gekregen waardoor we daar heen moesten. Het is heel even wennen want we zijn allebei mensen die graag naar buiten gaan en wat leuks doen. Dus we vroegen ons af wat er te doen is in Nijmegen. Mijn vriend zei voor de grap dat ik het moest opzoeken op internet dus ik besloot het te doen ook. Ik typte in “wat te doen in Nijmegen” en ik kwam op de site intonijmegen.com terecht. Ik zag dat er vanaf 8 november tot 14 november leuke dingen te doen zei. Het kopje is ook wat is er te doen in Nijmegen waaronder wat tips staan. De eerste was de tentoonstelling “De lunchpauze” door Diederik Grootjans, en de schilder heeft 40 verschillende bedrijven in Nijmegen bezocht en heeft daarvan 2 verschillende schilderijen per bedrijf gemaakt, dit gaat over werkend Nijmegen. Er zijn nog 3 andere dingen die je kunt doen of bekijken. Een lezing, een voorstelling in de vorm van urban dance, muziek, spoken words en Visuals die gaan over depressie en de performers laten dit zien in deze vorm. Muziek produceren en de internationale science festival “InSience”. Nu weten mijn vriend en ik wat te doen is in Nijmegen voor deze week. Op de website kan je ook zien wat te doen is in Nijmegen als je op het kopje Zien & Doen klikt, dan staan er verschillende dagen die je kan aanklikken. In het kopje highlight ‘s staat wat te doen is in Nijmegen in 24 of 48 uur bijvoorbeeld. Als je klikt op ontdekken kan je ook weer zien wat te doen is in Nijmegen maar in verschillende stadsdelen zoals Nijmegen-noord e.t.c. Onder het kopje nieuws staan er verschillende soorten dingen die er gebeuren in Nijmegen. Je kan op de site ook zien welke hotels of bed & breakfast’s er zijn als je weet wat te doen is in Nijmegen. Ik en mijn vriend zijn er wel uit en gaan zeker naar een paar voorstellingen en gezellig de stad bekennen. Er is zeker wat te doen in Nijmegen.

Als u niet weet wat er te doen is in Nijmegen ga naar intonijmegen.com

Een handige site als je niet uit Nijmegen komt en niet weet wat er te doen is maar graag wel naar buiten gaat. Nijmegen is zeker een stad waar je veel kan doen dus het is nooit saai. De website kan je makkelijk gebruiken om het nieuws te kezen van Nijmegen, hotels te zoeken, activiteiten te zoeken etc. Je kan ook zien welke scholen, bijbaantjes en waar je kan uitgaan in Nijmegen. Het is dus een hele handige en fijne site om precies te weten wat er speelt en wat er te doen is in Nijmegen.

Bekijk de website ook een keer

Ik weet eindelijk hoe ik up to date moet blijven in Nijmegen ik raad u dus deze website ook aan omdat:

  • U up to date blijft van alles in Nijmegen
  • U weet wat er te doen is in Nijmegen
  • U uw bezoek goed kan plannen in Nijmegen

Als u alles wilt weten en zien over Nijmegen neem dan een kijkje op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *