Vakantiepark Veluwe is de moeite waard!

Veel mensen kiezen er nu maar voor om thuis te blijven en vooral niet op vakantie te gaan. Immers, de horeca is gesloten en alle attracties ook. Maar dat wil helemaal niet zeggen dat je geen mooie vakantie kunt hebben. Vakantie in eigen land is steeds populairder aan het worden. Mensen ontdekken steeds meer dat vakantie in eigen land ook echt de moeite waard is. Je kunt nog altijd nieuwe gebieden in Nederland ontdekken. Wat denk je van de Veluwe? Dat is een prachtig natuurgebied waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen, zonder ook maar iemand anders tegen te komen.

Je hoofd even leeg maken in Vakantiepark Veluwe

We zitten nu allemaal al zo lang tussen onze eigen vier muren, dat we wel toe zijn aan een beetje afwisseling. Kies dan eens voor Vakantiepark Veluwe. Je kunt hier evengoed “thuis” aan het werk, want er is gewoon wifi beschikbaar. Maar het grote voordeel is natuurlijk dat je in een totaal andere omgeving bent. Je kunt er tussendoor echt even uit. Dat is weer eens wat anders dan je dagelijkse rondje wandelen in je eigen wijk. Je zult merken dat je op Vakantiepark Veluwe, ook in de winter of het vroege voorjaar, echt kunt genieten.

Er is zoveel te zien op de Veluwe

Ga je voor de prachtige bossen of juist voor de heide? Op de Veluwe vind je alles. Je zult je ogen uitkijken en telkens weer wat nieuws ontdekken. Neem je fiets mee en maak eens een heerlijke fietstocht. Volg daarbij de knooppuntenroute en je kunt altijd de weg terug weer vinden. Het voordeel van een knooppuntenroute is dat je deze net zo lang of kort kunt maken als je wilt. Ga je voor een fikse wandeling als pauzemoment? Dan stippel je een wat kortere route uit dan wanneer je een dag gaat fietsen. Waar je ook voor kiest, vanuit Vakantiepark Veluwe kun je doen wat je wilt!

Neem zelf je versnaperingen mee

Een nadeel kan zijn dat je onderweg niet ergens lekker een bakje koffie of een warme chocolademelk kunt gaan drinken. Door de coronamaatregelen is de horeca gesloten. Maar door zelf een thermosfles met koffie of chocolademelk mee te nemen en neer te strijken op een van de vele bankjes die er staan maak je er toch gewoon een picknick van? Je neemt dan ook echt de tijd om te gaan zitten en eens goed om je heen te kijken. De Veluwe is écht de moeite waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *