Stappenplan elektrische fiets kopen

Voordat je een elektrische fiets gaat kopen moet je jezelf een aantal dingen afvragen. Zo is het onder meer belangrijk om te weten hoe vaak je de fiets gaat gebruiken. Maar ook moet je weten hoeveel kilometer je per rit wil gaan rijden. Dit is belangrijk omdat je anders wellicht moet uitkijken naar een oplaadpunt. De middenmotor modellen gaan in de meeste gevallen 30-40 kilometer mee. Dit afhankelijk van de mate van ondersteuning die jij kiest. Maar het voorwielmotor model kan wel 50 kilometer of meer fietsen zonder op te hoeven laden. Alleen is het wel zo dat je iets harder zelf moet trappen. Daarom wordt er meer gekozen voor het middenmotor model want hiermee kun je vooruit met weer en wind. De motor past zich automatisch aan jouw tempo en de vooropgestelde ondersteuning aan. De amslod fiets met trapondersteuning is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en varianten. Kies degene die bij jou past.

Klanten zeggen dit over de A van Amslod

In de Reviews over Amslod.nl kun je lezen wat klanten van onze diensten en producten vinden. Over het algemeen merken wij dat ze zeer positief zijn. Dit begint natuurlijk al met de gratis proefrit die je kunt maken. Deze gebeurd op afspraak en je hoeft dus niet in een overvolle winkel te wachten tot je aan de beurt bent. Daarnaast hebben wij een uitstekende garantieregeling. Wij komen 2 jaar lang bij een defect onderdeel naar jou locatie in Nederland toe. Vervolgens gaat onze monteur het onderdeel repareren of vervangen. Zo hoef je niet meer langer naar de fietsenmaker en weken te wachten voor je fiets gemaakt is. Dat is nou de service van Amslod

Welke aandrijvingen zijn er ?

In de Reviews Amslod Ascot kun je zien dat er twee modellen zijn van fietsen. Elk van deze modellen heeft zijn voor en nadelen. Zo kun je met de middenmotor profiteren van een ondersteuning die zich aanpast aan jouw trapvermogen. Maar natuurlijk kun jij zelf ook ervoor zorgen dat er wat extra gas wordt gegeven. Ook merk je er weinig van wanneer je tegen de wind in moet fietsen. En daarnaast is deze fiets ideaal als je een stabiel en gelijkmatig tempo wilt hebben. Ook heb je het voorwiel motor model wat ook steeds meer wordt verkocht. Met deze fietsen kun je langere afstanden afleggen. Ook zijn deze vele malen stiller als andere modellen. Hierdoor kun je nog beter van de natuur en de omgeving genieten. Het is dus ook de ideale fiets om mee naar de camping te nemen. Of je gebruikt hem gewoon voor op vrije dagen een fietstocht te maken.

Zo kies je de perfecte elektrische fiets

De perfecte elektrische fiets vind je door hem te ervaren. Daarom bieden wij van Amslod een gratis proefrit met meerdere modellen aan. Onze medewerkers komen je uitleggen hoe de fiets werkt op locatie. Zo kun jij dus op een afgesproken tijdstip rustig de fiets gaan proberen. Aan de hand van jouw feedback vinden wij de perfecte fiets voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *