Overnachten in Venlo bij Maashof

Overnachten in Venlo bij Maashof

Een vakantie in eigen land kan erg leuk zijn. Wel is het van belang dat je een locatie kiest die echt bij je past. Zo zijn er veel mensen die kiezen voor Venlo vanwege de mooie natuur. Wanneer je graag een weekend in Venlo verblijft, is het van belang dat je naar een geschikt hotel gaat. Overnachten in Venlo bij Maashof is hetgeen dat Venlo Liefhebbers graag doen. 

Overnachten in Venlo bij Maashof

Het hotel

Mocht je graag naar Venlo gaan, dan kan het zijn dat je het hotel Maashof wel eens bent tegengekomen. Het hotel Maashof is erg geliefd onder de bezoekers. Dit komt mede door de prijs/kwaliteitsverhouding. De kamers van het hotel zijn erg netjes ingericht, daarnaast is er ook een mooi restaurant aanwezig. Bij dit hotel kun je zowel lunchen als dineren. Het menu is erg afhankelijk van het seizoen. Hotel Maashof wilt zo vers mogelijke producten en koopt daarom alleen seizoensgebonden voedsel. Wel hebben ze een menu waar iedereen iets op kan vinden wat hij of zij lekker vindt.

Overnachten in Venlo bij Maashof

De mogelijkheden bij Maashof

Rondom het hotel zijn er erg veel aspecten die bijdragen aan een beter verblijf. Zo ligt er bij het hotel een forelvijver. Vele visliefhebbers kunnen dit waarderen. Daarnaast is het een mooie vijver om langs te lopen. Naast de vijver, heb je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten in het bos. Zo kun je een E-bike huren en hiermee door het bos rijden.